Contact & Press

THE BRASS RAIL, Selfridges

Background

In Spring 2015 we redesigned The Brass Rail, the famous salt beef restaurant in Selfridges food hall. Established in 1966, The Brass Rail has become an institution and we were privileged to be given the opportunity to create its latest iteration.

Our approach

We began by looking at enhancements to the layout, creating a large open flexible seating area as well as a fresh, modern kitchen to increase and enhance the existing menu. In addition, we maximised the previously underused shop front by introducing a fantastic new coffee bar from which Selfridges serves its own unique blend. White mosaics, bronze mirrors and brass detailing give the restaurant a modern look but with references to classic detailing.

Client: Selfridges

Status: Completed 2015