Contact & Press

VINTAGE SALT, Selfridges


Background

In the spring of 2015 we were commissioned to design a summer restaurant pop-up on the roof of Selfridges department store in London. Selfridges teamed up with Des McDonald’s successful restaurant group to launch Vintage Salt, offering great seafood, desserts and cocktails.

Our approach

The design for Vintage Salt was inspired by the sea fishing villages along the coasts of Devon and Cornwall. During our research we met some remarkable people who helped us to source the hundreds of items which adorn the restaurant. Meeting the fishermen and crafts people first hand enabled us to generate the authentic feel which runs throughout the restaurant and bar.

In the main restaurant we have created a smart but relaxed dining experience, while outside we wanted to create something more colourful and fun. Bright beach huts have been converted into a bar and private booths while scaffolding has been used to create high level benches and low level stools.

Client: Selfridges

Status: Completed 2015